Есклузивно проучване посочи кои са финансовите институции с най-добро онлайн присъствие у нас

     Според изследването на международната компания за онлайн проучвания Neticle най-добро онлайн присъствие имат три български банки – ОББ, Банка ДСК и Уникредит. Успехът за изграждане на позитивна репутация на Обединената българска банка идва след няколко добри новини за тях, които са широко отразени в българската преса.       

Споменаванията на банка ДСК не са свързани с конкретни новини, но финансовата институция се появява в редица публикации, които я нареждат сред най-популярните. Темите на статиите не отразяват проблеми, така че няма причина финансовата институция да се притеснява за репутацията си. Похвално за банката е, че дори когато се появи клиентска жалба в социалните медии, служителите й реагират бързо и този акт генерира повече ангажираност и удовлетвореност на клиента.


      Всяка от трите банки се разглежда в изледването като пример за публично присъствие, а то винаги може да бъде нож с две остриета. В конкретните случаи обаче то има позитивна роля за репутацията на тези финансови институции.

Източник: b2b Media

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.